Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0
  • thumb 1

Pyroelectric Umane Infraroșu a Modulului Senzorului de ZRD-09 nu se Poate Măsura Temperatura Corpului

58.09lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: senzor de camera foto corpului uman, mare senzor de temperatură digital, contor de temperatura corpului uman, kia senzorul de temperatură a apei, gm senzorul de temperatură a apei, corpul senzor de temperatură ic, senzori de temperatură de temperatură și umiditate, max temperatura corpului uman, bluetooth corpul senzorului de temperatură, senzor de corpul uman tuya.

 
 

modname=ckeditor

ZRD-09 pyroelectric modul adoptă de înaltă performanță pyroelectric senzor infraroșu, cu lentila Fresnel, pyroelectric chip special, de înaltă performanță stabilizator de tensiune circuit.Acesta are caracteristicile de consum redus de energie statică, lat de operare de tensiune și de înaltă sensibilitate.Nu sunt repetitive declanșarea și non-repetitive declanșarea selecție terminale, care pot fi setate în funcție de nevoile reale și sunt convenabil de a folosi.

Caracteristici:

1. Complet automat de inducție: atunci când cineva intră în gama de inducție, la nivel înalt este de intrare, și atunci când persoana părăsește gama de inducție, nivelul ridicat este oprit automat cu o întârziere.De ieșire scăzută.

2. Fotosensibil de control (opțional, nu este setat în fabrică): modulul este rezervat pentru o poziție, și poate fi setat pentru fotosensibil de control.Nu este sensibil în timpul zilei sau atunci când lumina este puternică.

3. Două moduri de declanșare: L nu este repetabil, H este repetabil.Jumper selectie, implicit este H.

(1) Non-repetitive modul de declanșare: care este, după senzorul emite un nivel ridicat, de ieșire se va schimba automat la un nivel ridicat la un nivel scăzut de indata ce timpul de întârziere se termină.

(2) Repetabile modul de declanșare: care este, după senzorul emite un nivel ridicat, pe parcursul perioadei de întârziere, dacă un corp uman se mișcă în cadrul său de detectare gama, producția va rămâne la un nivel ridicat, până când persoana părăsește întârziere.Nivelul ridicat modificări la nivel scăzut (modulul senzorului automat întârzierile o perioadă de întârziere după detectarea fiecare activitate a corpului uman, și are nevoie de timp de la ultima activitate ca punct de plecare timpul de întârziere).

4. Cu inducție bloc de timp (setare implicită: 3-4 secunde): după fiecare inducție de ieșire (la nivel înalt devine nivelul scăzut), inducerea module poate stabili un bloc de timp imediat după inducerea senzorul nu primi nici un semnal de inducție.Această funcție se poate realiza la interval de munca (detectare de ieșire de timp și timpul de blocare), și pot fi aplicate la interval de detectare a produselor; în același timp, această funcție poate suprima în mod eficient diverse interferențe generate în timpul sarcinii procesul de comutare.

5. De ieșire de mare-nivel semnal: poate fi conectat cu ușurință cu diferite circuite.

aplicatie principala:

➢Produse de securitate

➢Umane inducție jucarii

➢Umane lămpi cu inducție, switch-uri, electrocasnice

➢Automatizari industriale de control, etc.

Utilizate în principal în om lămpi cu inducție, alarme de securitate, smart case, etc. [Nu poate fi folosit la măsurarea temperaturii arme]

De lucru gama de tensiune: DC5-20V

Curent de repaus: ≤65uA, 5V

Nivel de ieșire: mare 3V / low 0V

Modul de declanșare: declanșare repetată/non-repetitive de declanșare

Timp de întârziere: 3-300 (reglabil)

Bloc de timp: default 4S

Dimensiune: 32X24X24mm

Inducție unghi: 100 de grade (în funcție de obiectiv de performanță)

Temperatura de lucru: -10°C ~+70°C

Inducție lentile dimensiuni: Diametru: 23mm

De inducție la distanță: 4-8 metri (reglabil)


Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret