Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

6 Buzunarul Agățat Geanta Organizator pentru dulap Dulap de Depozitare Transparente Sac de Perete Ușa Clar Diverse Sac de Pantofi cu Cuier Pungă

13.07lei

19.83lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: genți de mână raft de depozitare, buzunar de stocare, ușa organizator fișier, instrument suport de stocare, organizatorului călătoriei, ușă de oțel organizator, pe ușa organizator, closet handbag organizer, geanta stea, dulap geantă de mână.

 
 

Caracteristici

1. Puteți găsi ambreiaje de lux posete convenabil și rapid, fără a deschide geanta costum.Și translucid de culoare poate proteja de îmbrăcăminte de la decolorare.Ușor respirabil costum de sac, de asemenea, pot fi spălate, astfel încât să puteți reutiliza pentru o lungă perioadă de timp.

2. Versiunea Imbunatatita Agățat Mai durabil decât standard de sac.Praf și rezistent la apă, se poate proteja de lux ghearele posete geanta de mucegai și animale de companie de păr, menținându-le în stare proaspătă și rid gratuit.

3. Acest clutchs pungă de acoperire este într-o foarte usoare,este perfect pentru toate dvs. de stocare și nevoile de călătorie.Ideal dimensiune și lungime pentru costume,ambreiaje posete geanta de seara, genti etc. Clar geantă de mână, saci de seara geanta costum poate fi pliat într-o dimensiune mică, ușor,foarte ușor pentru a stoca,de a salva o mulțime de spațiu.Dulap organizator dulap economisește spațiu,păstrează dulap ordonat și organizat de culoare.Niciodată nu lăsați dumneavoastră preferat costum sau rochie în urmă.

4. Lungimea ideală pentru costume, camasi, rochii, pulovere, jachete, pantaloni, topuri, sacouri, paltoane, etc. Un organizator dulap economisește spațiu și păstrează în dulapul tău curat și organizat de culoare.Nu lăsați dumneavoastră preferat costum sau rochie în urmă.

Caietul de sarcini

Material: Non-țesute Tesatura

Culoare: Negru, Gri

Dimensiune: 82x35cm

Pachetul Include:

1 x Sac


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Oxford

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret