Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

Ustensile de gătit Suport Non-alunecare Lingura Rack Silicon Multifuncțional Betisoarele Spatula Sta YE-Fierbinte

16.47lei

22.24lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: gogoașă și filtru de vafe, dop chiuveta, pontiac autocolant, drenaj filtru, pow jucărie, parul trapper, sitko zlew, de bucătărie de la ikea, Tigaie Capac De Acoperire Oală Rack, mag panou.

 
 

Ustensile de gătit Suport Non-alunecare Lingura Rack Silicon Multifuncțional Betisoarele Spatula Sta YE-Fierbinte

Caracteristică:

1. O bucătărie perfectă asistent pentru o mizerie fără de gătit.Introducerea unei INTELIGENTE și INOVATOARE INSTRUMENT de BUCATARIE, care va AJUTA în VIITOR, de GĂTIT, de GĂTIT USTENSILĂ de TITULAR.

2. Ustensile de gătit Suport este realizat din NON-ALUNECARE SILICON care vă AJUTĂ să vă PĂSTRAȚI USTENSILE de BUCĂTĂRIE ORGANIZAT și CURAT în timpul de GĂTIT.

3. Acesta este SPECIAL CONCEPUT pentru a ȚINE CONTRA-TOPURI STROPI-GRATUIT.Are PATRU SIMPLU ALINIAT de PARCARE pentru USTENSILE pentru a se ODIHNI și pentru a obține cu UȘURINȚĂ ÎMPĂRȚITE atunci când faci un MULTIPLU RETETA pentru a EVITA AMESTECAREA cu ALTE USTENSILE.

4. Acesta poate GĂZDUI ORICE FORMĂ și DIMENSIUNE de ustensilă de bucătărie.Ea are o mare PĂTRAT BOLURI, care este SPECIAL CONCEPUT pentru a PRINDE SCURGE pentru un ASPIRATOR SPAȚIU de GĂTIT.

5. Ustensile de gătit Suport este BPA-FREE, făcându-l în condiții de SIGURANȚĂ și INOFENSIV.Este REZISTENT la CĂLDURĂ și pot fi PLASATE LÂNGĂ SOBĂ.Acesta poate GĂZDUI, de asemenea, alte INSTRUMENTE de BUCATARIE, cum ar fi: Oală Acoperă, de Primăvară Clește, cuțit, și mai mult.Este UȘOR să se SPELE și CURATE ca este masina de spalat VASE în condiții de SIGURANȚĂ.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Tip: De Gătit Ustensilă De Titular

Material: Silicon

Dimensiune: 14.2 x 19 x 4.2 cm

1/2 x Ustensile de Gătit Suport


  • Material: Silicon

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret