Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

2 BUC de 10 inch plug-in filtru purificator de apa comprimat filtru de carbon activ slot CTO filtru carbon sinterizate universal filtru

79.87lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: filtru cto, filtru ro, 10 inch cartuș, 10 inch cu filtru de apă, 10 filtru, filtru udf, filtru de apa, 1 micron filtru, ro, carbon filtru cartuș.

 
 

1 PACHET 2 BUC 10 inch plug-in filtru purificator de apa comprimat filtru de carbon activ slot CTO filtru carbon sinterizate universal filtru

Dedicat Pentru Toate 10" Filtru Carcase Cea mai mare Calitate Garantat 10" Carbon Block va filtra Metale Grele , Clor ,Pesticide , Contaminanți Organici și mii de alte toxine dăunătoare din apă Dimensiuni Înălțime: 10" Diametru: 2.5"aprox.Durata de viata 6 Luni de Viață de pe piața Internă/Utilizare Medie 2500 Litri Capacitatea De Filtrare Mass-Media De Înaltă Calitate Carbon Activ Bloc De Adecvare 1) Potrivit pentru toate 10" Carcase pentru eliminarea metalelor grele și contaminanți organici.Pot fi folosite pentru filtrarea apei potabile de inserție în orice standard universal 10" filtru de locuințe. 2) Folosit ca un prefiltru în etapa a 2-a toate Sistemul de Osmoza Inversa, folosind 10" prefiltre în 10" Carcase (utilizate în mijlocul locuințe ca o protecție perfectă pentru membrana de osmoza inversa).Toate sistemele de osmoza inversa se bazează pe această carbon block filter pentru prefiltering înainte de membrana etapă. 3) Toate celelalte sisteme de apă au fost fie de filtrare de metale grele și contaminanți organici sau ca un prefiltru pentru filtrare/reducere de modificări de culoare de apă. 4), Folosit ca un prefiltru interne sistemele de osmoza inversa , acvariu / iaz koi sisteme de tratare a apei , apa fed pol și multe alte utilizări în 10" carcase pentru tratament de apă sau lac de apa (aproape întotdeauna precedată de un sediment scena pentru bine și lacul de apă de filtrare)

Despre Plata: 1,Cel mai bun mod este plata online direct, Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte de a comanda. 2,plata Integrală trebuie făcută în termen de 7 zile după placingyour ordine, în caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3,Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completează ai cumpărătorului informații.Despre Transport: 1,va Vom trimite bunurile cât mai curând posibil după plata integrală a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2,Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. 3,atunci Când coletul de sosire, vă rugăm să verificați dacă parcela sunt în stare bună înainte de a semna în ea.Dacă coletul a fost spart sau furat, vă rugăm să-l refuze și să ne contactați.Orthewise, toate pierderile și responsabilitatea vor fi suportate de către propriul dvs.!!Despre Garantie : 1,Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de cumpărare. 2,transport și predarea taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și de transport maritim. 3,întoarce Toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. 4,Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul de cinci stele Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție, vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore, Vom sta cu tine pentru a rezolva problema, multumesc si toate cele bune!


  • Nume De Brand: Huntsky
  • Tip: Filtru De Apa Piese

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret