Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

Crăciun Advent Calendar Unic Creative de Modelare Calendare 2020 montat pe Perete Moș Crăciun Simțit Advent Calendar

41.24lei

54.98lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: advent calendar cadou, calendar advent, cu, advent calendar diy, advent calendar bijuterii, advent calendar funko, apariția, advent calendar kinder, apariția de lemn, advent calendar copac, advent calendar simțit.

 
 

Crăciun Advent Calendar 2020 Agățat de Perete Santa Simțit Calendar Advent, cu Buzunare 24 de Zile de Crăciun Countdown Calendar Decoratiuni de Craciun

Advent Calendar - Numărătoarea inversă până La Crăciun Calendarul este ideal pentru decorare de Craciun sau cadou de Crăciun.Ajuta dumneavoastră sau copiii dumneavoastră, pentru a conta în jos de zile, până pe 24 Decembrie ajunul crăciunului. Mos craciun 3D forma conceput Numărătoarea inversă până La Crăciun Calendar, Foarte colorate, cu mare detaliată Santa meserii înceapă distracție de vacanță.

24 Zi Numărătoarea inversă Începe cu punerea mici, bomboane sau bomboane de ciocolată în numărătoarea inversă de buzunar pentru o trata fiecare și în fiecare zi pentru a Numărătoarea inversă până la Crăciun.Ce un mod distractiv de a obține cei mici incantati ca vor conta în jos la cel mai așteptat moment al anului. (bomboane și altele, nu sunt incluse).

Material de calitate - Acestea Advent Calendar de înaltă calitate simțit materiale, Numerele sunt lipit pe buzunare, buzunare poate deține mai multe dulciuri, cum ar fi bomboane, ciocolată sau ornamente.

Design impresionant - Roșu Mos craciun pictat și buclă pentru agățat.Punctul de focalizare de la Moș crăciun Advent calendar este Mos craciun vesel fața și barba.Numărul buzunare pentru advent calendar sunt cusute în hainele lui, un mod perfect de a obține copii implicați în anticiparea sezonului.

Agățat Xmas Decor Foarte colorat, cu mare detaliată Santa meserii.Este un decor minunat, care poate fi agățat pe peretele din sufragerie sau lângă pomul de Crăciun pentru sezonul de vacanta.Un must-have pentru decorarea casa ta sau de partid, aduce fericire și bucurie de Crăciun.

pachetul include: 1 buc Crăciun Advent Calendar


  • Origine: NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret