Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0
  • thumb 1

Solar invertor 5000w 12v pur val 80A incarcator, solare, invertoare, invertor, invertor solar, un invertor de unda pura 12v

2 001.62lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: panou solar, mușchi artificial rock, invertit, 12v la 220v invertit, 12v panou solar, foarfeca, inversor solare, hibrid invertit, japna invertor solar, opti invertor solar.

 
 

Telefon: 854556349

M Ail: Alex.wccsolar.es

WccSolar

Trimis Spania 24/48 Ore

Transport Europa 48/96 Oră

Invertor 5000w 12v pur val cu 80Ah încărcător Este un mare Solució N În prezent pe piață pentru utilizarea de aparate electrice , Transformatoare de curent produs de Baterii Într-o undă sinusoidală pură, de caracteristici egale cu cea creată de convențional rețeaua electrică.Acest invertor poartă o 80A, baterie, încărcător, care ne oferă o funcție suplimentară în Cazul în care există pic de tensiune în sistemul de panouri Solare poate permite susținerea acuzațiilor cu un generator de benzină sau cu o rețea electrică.

Are un ecran LCD.Care este inclus în invertor de locuințe indică informații despre invertor de performanță și conectat consumul la acel moment.

Fisa tehnica

WccSolar Putere 5000w-12v

Articol Nr.LFPSW-5000-12v-220

Vârf începe putere 10000w

Incarcator 50Amp intrare 220v-240v

DC tensiune de intrare 12V

AC tensiune de iesire 220V-240V

Regulamentul ± 5%

Frecvența de 50 hz ± 3%

Eficiență de 90%

Forma de undă de ieșire

Pur sinusoidală

70 ° C temperatura de protecție

Alarma de joasă tensiune de intrare

10.5 11V

Low cut tensiune de intrare de 10V

De înaltă tensiune de intrare de alarmă 15V

Tensiune ridicată în stare de intrare> 15.5 V

Garanție de 2 ani pentru fiecare transformator și 1 an pentru restul

Certificat CE

Componente made in Taiwan

Taiwan Design

Dimensiuni 48*25*18CM

Greutate 17 kg

CONDIȚII

Contact

Pentru orice fel de îndoială că ar putea avea dacă tehnice, despre produsele noastre, starea de ordine sau de transport numărul de pachetul dvs. aveți telefoanele noastre, precum și de poștă electronică în care putem participa la toate întrebările dumneavoastră

TELEFON: 556 854 349

DISPONIBIL Wccsolar

Alex.wccsolar.es

Servico.wccsolar.es

Achiziționarea On-Line

Cu noi puteți face cumpărături la fel de sigure ca posibil, avem cele mai multe forme de plată.Amintiți-vă în cazul în care de intrare, trebuie să indicați numele și numărul de telefon astfel încât să ne putem plasa comanda

. PAYPAL

. VISA'

. TRANSFER

Gratuit

Livrare la domiciliu, cu 24/48 de ore servicii de companie : DHL,Envilia,Coreeos,expres,Zeleris,Tipsa,TSB,TXT (în Termen de 24/48 de ore de la livrare) , Transferurile de la CANARIAS CEUTA și MELILLA, verificați prețurile înainte de a cumpăra vă mulțumesc.

Politica de returnare

În conformitate cu legislația spaniolă, politica de returnare și cererile de cumpărare on-line de produse, trebuie să ofere aceleași garanții și drepturile cumpărătorului și cele achiziționate off-line, acesta este motivul pentru care revine politicilor de produsele cumparate de la WWW sunt date below.WCCSOLAR.NET.

Cauzele pentru care un articol poate fi returnat sunt limitate.În orice caz, toate produsele comercializate de acest magazin au fost convenabil inspectate și sunt revizuite înainte de expediere, așa că vă recomandăm ca înainte de a accepta orice pachetului asigurați-vă că ambalajul este în stare bună.Dacă nu, vă rugăm să nu accepte ordine, și de contact WWW immediately.WCCSOLAR.NET să notifice incidență și de a găsi o soluție la fel de agil și potrivite posibil, deoarece semnarea de primire voucher acceptă implicit că pachetul este in stare perfecta, Deci, dacă ați suferit un prejudiciu, compania de transport nu va lua față de orice alte creanțe, și WCCSOLAR nu poate accepta returnarea de articole cu daune.

Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat prin intermediul Internetului, ai 7 zile, pentru a număra de la data livrării să-l întoarcă.Înainte de a face o astfel de revenire clientul trebuie să contacteze WWW.WCCSOLAR.NET în limita de timp indicată prin e-mail sau telefon, și va fi dat la procedura de urmat pentru a face schimb.La primirea produsului in stare perfecta va fi reintegrat suma de achiziție, minus costurile de transport plătite la timp de WccSolar, prin transfer bancar în contul spune-ne tu.

Orice întoarcere fără o comunicare prealabilă va fi respinsă de către WWW.WCCSOLAR.NET pentru a face posibil să se accepta returnarea atât produsul și ambalajul acestuia trebuie să fie în condiții perfecte, fără grătare sau rupt sau deteriorat de ambalare, inclusiv toată documentația care însoțește produsul, precum și accesoriile acestora.Clientul trebuie să facă o corectă ambalaje care asigură transportul fără a se deteriora.După ce a primit și verificat că produsul este în aceeași stare ca a fost expediat, suma va fi repus în funcție prin transfer bancar.

1.-sprijinit cauzele pentru returnarea produselor:

• Că produsul livrat nu corespunde comenzii plasate.

• Dacă pentru orice motiv, timpul de livrare este mai mare decât cel stabilit pentru comanda, va vom contacta prin a vă spune data aproximativă de livrare.Cu toate acestea, în cazul în care întârzierea este de așa natură încât scopul Nu mai este util, vă recomandăm să nu primească pachetul.Acest lucru va salva reveni cheltuieli.

A constatat că transportul se efectuează la o adresă greșită.Doar în acest caz, restituirea poate fi făcută pe baza contribuțiilor datorate.

2.-statutul de elemente, astfel că întoarcerea este acceptat:

• Pentru a reveni cu un ordin de a fi acceptat, este imperios necesar ca ordinea să fie sigilate, în ambalajul original și în stare perfectă.

3.-procedura stabilită pentru returnarea produselor:

• În cazul în care produsul ar trebui să fie returnate, trebuie să contactați WWW.WCCSOLAR.NET, prin e-mail la adresa serviciului.wccsolar.Ro, sau de asteptare telefon 556 854 349, indicând numărul de ordine, și cauzele de rentabilitate.

După furnizarea acestor informații, puteți trimite articolul la adresa indicată de tine, și o dată în stare bună a mărfurilor este verificată, restituirea pentru achiziția va fi făcută.

• Cheltuieli generate de returnare sau cu modificări (în principal contribuții) vor fi suportate de către client.


  • Nume De Brand: PlusEnergy WccSolar
  • Origine: ES(Origine)

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret